TOP
Christine Soins - Epilation définitive

Christine Soins - Epilation définitive

Sint-Annastraat, 68, 68
1800 Vilvorde

Christine Soins - Epilation définitive

Website contact  Send message
Omdat elke vrouw een schoonheid bezit die enkel verheven moet worden, is er het instituut van Christine Boucquey. Christine, al 25 jaar estheticienne, biedt u haar expertise en professionalisme in verschillende verzorgingen.

Het is niet steeds eenvoudig om een instituut te kiezen of om zomaar uw huid aan iemand toe te vertrouwen. Bij Christine Boucquey, specialiste in definitieve ontharing, bent u zeker van de handen van een estheticienne die niet alleen gekwalificeerd is maar ook oor heeft voor uw verwachtingen. Man of vrouw, u wordt verwelkomd en verwend in dit warme salon in het noorden van Brussel.

Ontharing, anti-rimpels, Stop Tabac

Droomt u ervan niet meer geregeld te moeten ontharen? Dankzij IPL is het mogelijk! Lippen, kin, baard, buste, bikinilijn, oksels, benen, schouders... Bijna alle lichaamszones kunnen zonder zorgen definitief geëpileerd worden dankzij deze pijnloze techniek.

Stoppen met roken - Wist u dat u dankzij luxopunctuur en in slechts drie tot vijf sessies de ontwenningsverschijnselen door stoppen met roken kunt verminderen, met behoud van uw welzijn, beperking van zenuwachtigheid, gevoeligheid en toename van eetlust? Maar dat is niet alles. De techniek vermindert ook de irritatie van de neus, oren en keel, veroorzaakt door sigarettenrook. Dankzij de digitopunctuurfiches kunt u gemakkelijk vat krijgen op het alledaagse enop ontwenningsverschijnselen.

Anti-verouderingspeeling - Dankzij het glycolzuur in Glykopeel®, kan Christine Boucquey u een oppervlakkige peeling met uitzonderlijke resultaten aanbieden. Deze chemische peeling laat o.m. de behandeling toe van rimpels en plooitjes, huidbeschadiging door de zon, een vale teint, onregelmatigheden, het verlies van elasticiteit en acne. Heel zacht, aangepast aan de gevoelige en de vette huid, het volstaat wat minder of meer tijd tussen twee sessies te laten. Voor een optimaal resultaat zijn vier tot zes peelings aangeraden.

En dat is niet alles

Definitieve maquillage, bleachen van de tanden, lang houdende nagellak O.P.I.,... U kunt in het salon terecht voor een volledig en gevarieerd gamma verzorgingen.