TOP
HTS-CLINIC

HTS-CLINIC

Avenue de Tervuren, 36-38, 36-38
1040 Etterbeek

HTS-Clinic

Website contact  Send message
Haaruitval is niet langer meer onomkeerbaar! Dankzij HTS-Clinic krijg je opnieuw een rijke en natuurlijke haardos. Met de micro-transplantatie van haar bezorgen dokter Jean Devroye en zijn team je een zekere oplossing voor haaruitval en haarverlies.

Geavanceerde technieken voor een optimaal resultaat

Haaruitval? Kaal? Een dunne baard? Verdwijnende wenkbrauwen? Er zijn heel wat oorzaken voor en het is allemaal mogelijk bij mannen en vrouwen. Maar dankzij de capillaire chirurgie die wordt uitgevoerd in HTS, is het allemaal nog slechts een herinnering.

Het team van HTS-Clinic gebruikt geavanceerde technieken. Micro-transplantatie bestaat in het overbrengen van transplantharen van het achterste naar het voorste deel van de hoofdhuid. Dit gebeurt onder lokale verdoving: de postoperatieve gevolgen zijn miniem en al na enkele maanden is het resultaat optimaal.

HTS-Clinic, een internationaal erkend team

Dokter Devroye, opgeleid in de capillaire chirurgie bij een van de grootste specialisten in de Verenigde Staten, neemt de voornaamste taken van de interventies op zich. Hij wordt bijgestaan door een team van een tiental personen. Hij opereert enkel in Brussel, bij HTS-Clinic, en consulteert ook in Madrid. Het cliënteel is internationaal en komt naar Brussel afgezakt om geopereerd te worden en te genieten van de expertise van de dokter.

Heb je vragen vooraleer van start te gaan? Stuur een mail naar [email protected]

Consultaties in Brussel: Tervurenlaan 36-38, 1e verdiping, 1040 Brussel.