TOP
Interiors Zaventem

Interiors Zaventem

Weiveldlaan, 35C
1930 Zaventem

4500m2 enkel gewijd aan uw interieurdecoratie

Website contact  Send message
Interiors Zaventem stelt u een breed assortiment meubilair en accessoires voor, maar biedt u vooral kostbare raad voor een prachtig interieur

Of u nu meubilair voor uw zitkamer zoekt, meer opbergruimte in uw kamer wil maken of als u een persoonlijke toets aan uw interieur wilt brengen, Interiors Zaventem biedt u een grote keuze aan merken : Nolte, Staud, Liv interior, Salt & Pepper, Aquanova, zack designs …, met altijd een oog op de kwaliteit.

 

Interiors Zaventem dat zijn ook verschillende ruimtes gewijd aan de merken Xooon en Henders & Hazel. Omdat het niet altijd even gemakkelijk is om op internet te kiezen, kunt u hier al de producten van de livingroom specialisten komen uitproberen, voelen, en zien om een echt gevoel te krijgen van de kleuren en de stoffen.

 

Het meubilair van Xooon is herkenbaar door de originele en design lijnen en door de keuze van gekleurde bekledingen. Als j op zoek bent naar een hedendaagse decoratie met een fantasie-kantje zal u hier zeker uw geluk kunnen vinden.

 

Het merk Henders & Hazel is tegelijker tijd een landelijke en klassieke collectie voor de zit- en eetzaal. Dankzij de verschillende hout essences, kleuren en stoffen zijn er talloze mogelijke combinaties om uw interieur in te richten zoals u dat wenst.

 

Het is altijd een plezier om bij Interiors Zaventem terug te komen omdat de winkel vaak veranderd. Elke 3 maanden wordt er een nieuwe styling gecreëerd door de interieurs experts, zodat er telkens iets nieuws te zien is.

 

Service voor alles

Het is niet altijd even gemakkelijk om uw meubilair en de accessoires uit te kiezen zodanig alles goed bij elkaar past. Voor al uw vragen of problemen staat het team van Interiors Zaventem klaar om u te begeleiden en te helpen bij uw keuzes.

 

En mochten al uw aankopen niet in de koffer passen, geen paniek, u kunt om een thuisbezorging vragen.