TOP
Advertisement
La Vallée - Yoga & Pilates

La Vallée - Yoga & Pilates De Brusselse yogastudio die ontspanning en persoonlijke groei combineert

Website contact  Send message
De studio La Vallée, ideaal gelegen tussen Flagey en Louise, biedt een ruime keuze aan yoga- en pilateslessen in een Zen- en intieme sfeer.

Een oase van rust op steenworp afstand van de stedelijke jungle
 

Meer dan een sport- en meditatiecentrum, La Vallée is een unieke plek. De cocon voorgesteld en gehouden door Candice en Tatiana heeft alles om een successvol plaats te maken: een team van professionals die gepassioneerd zijn over welzijn en alternatieve zorg, actieve managers in de yogacommunity voor meer dan 10 jaar, en een ruime keuze voor cursussen om van de dagelijkse routine te afkomen.
 

Op een steenworp afstand van de vijvers van Elsene, wil deze studio zich onderscheiden van sportcentra die eruitzien als fabrieken en zielloze fitnessclubs. De managers hebben daarom natuurlijk gewed op de schoonheid en het comfort van de plek. Bij de receptie ontdekt u poefen en kussens die verspreid liggen, waarbij de contacten en uitwisselingen tussen docenten en (leerlingen) yogi wordt bevordert. Er is altijd een kruidenthee of andere detoxdrank die blijft hangen ... Er ontstaat hier een warm, familie, en zen sfeer.

 

Rustgevende en gevarieerde activiteiten


The Valley biedt een variëteit van yogalessen, pilates, grondbar, meditatie en blijft nieuwe disciplines te aanbieden, waarbij welzijn en fysiek en mentaal evenwicht worden gecombineerd.

Een van de meest verrassende activiteiten, de vliegyoga en de pilatesvlieg (activiteit ongepubliceerd in Brussel!) Wordt beoefend in hangende hangmatten.

De studio organiseert ook workshops, trainingen en stages op alle gebieden die verband houden met welzijn (massagetechnieken, aromatherapie, Ayurveda).

Om wakker te blijven en in contact te blijven, ga naar hun sociale netwerken: hun Facebook-pagina (hieronder) en hun Instagram-pagina.