TOP
contact  Send message
Als u van bier, wijn of cocktails houdt – of alle drie! – dan zal de Pacific Bar in Elsene u zeker bekoren!

De Pacific verwelkomt u in een cosy kader en nodigt u uit om een uitgebreide kaart van cocktails, bier en wijn te ontdekken. Een perfecte plek om van een pintje te genieten. U kunt er ook een klein hapje eten als u honger heeft.

 

A la Carte

Laat u verrassen door de speciale cocktails die voor uw ogen worden gemaakt door de mixoloog. U kiest eerst de basis alcohol et dan zal hij zijn talent op de cocktail los laten: mengeling van verrassende smaken voor een geraffineerde cocktail!

Voor degene die toch liever bier drinken, vrees niet! De bar biedt u een grote keuze aan ambachtelijke en klassieke bieren aan, met meer dan 35 verschillende merken. De wijn liefhebbers kunnen zich laten verleiden door een natuurlijke wijn, gekozen door het huis.

 

Een gezellige sfeer

Om de sfeer er in te krijgen organiseert het team vaak events. Tijdens de “bartending à 4 mains” avonden komen er mixologen van andere bars om u hun speciale cocktails te laten proeven. De tweede zondag van elke maand is gereserveerd voor het darts toernooi, waar de winnaar met een fles mee terug naar huis mag. De laatste zondag van de maand is voor de Comedy Club die u zal verbazen met een stand-up avond met twee komieken.

Maar event of niet, de Pacific heeft een rustige en relaxte sfeer. Er wordt trouwens ook gedanst in de bar op vrijdag en zaterdag avond.