TOP
Le Yeti Cantine Moderne

Le Yeti Cantine Moderne

Rue du Bon Secours, 4-6, 4-6
1000 Bruxelles

Een moderne kantine met verse maaltijden bereid met liefde

Yeti is het eethuis dat staat voor een minimum aan ingrediënten met een maximum aan smaak. Een-twee-drie en het is klaar, lekker en… modern!

Onze menu's zullen je verrassen met hun dynamische smaken: subtiel, landelijk, en steeds overheerlijk. Ze zijn een mooi voorbeeld van onze voedingsexpertise, die we maar wat graag met jullie delen.

Dankzij ons leveranciersnetwerk van ambachtelijke bakkers, groentetelers en kippenboeren staan wij garant voor een verantwoorde en lokale voeding, die volledig kadert in ons beleid van duurzaam ondernemen.

Wij koken snel, maken stijlvolle verpakkingen of nodigen je uit aan onze tafel. 's Weekends gaat het er bij ons wat rustiger aan toe. Kom gezellig onze brunch smaken! Overheerlijk en uiteraard... helemaal modern!

Onze filosofie

Gezonde voeding wordt maar al te vaak bepaald aan de hand van wat er niet bij hoort: geen vet, geen zout, geen... genot. Yeti laat je zien wat gezonde voeding écht te bieden heeft: een waaier aan smaken, gezonde voedingsstoffen, verschillende seizoenen, vitaliteit en... puur genot!

Concreet zijn wij van mening dat je echt niet in de Bourgogne moet geboren zijn om een echte bourgondiër te zijn. Een gezonde keuken vertaalt zich boven alles in een rijke voeding, verse ingrediënten, uiteenlopende smaken waarbij je je vooral niets ontzegt.

Real food, real quality

Telen, oogsten, snijden, bereiden en smaken. Wij staan erop onze producten op een zo lokaal mogelijk niveau te kopen, in tegenstelling tot de algemene tendens van de voedingsmiddelenindustrie. Al ons vlees komt van dieren die op een waardige manier zijn gekweekt, zonder hormonen of antibiotica.

Tijdens onze zoektocht zijn we erachter gekomen dat bio niet altijd mogelijk is en ook niet altijd de optimale oplossing biedt. Daarom streven we ernaar om voornamelijk met lokale en duurzame lokale landbouwers te werken, die we persoonlijk kennen.

100% transparant

Onze bedoeling is om toegankelijke en kwalitatieve gerechten aan te bieden, waarbij over elke combinatie en elk afzonderlijk ingrediënt goed wordt nagedacht. Daarom is de keuze van onze producten essentieel.

No empty calories

Een evenwichtige voedingsbalans in combinatie met complete gerechten die van A tot Z helemaal zelf zijn bereid: dat is onze garantie voor een gezond bord boordevol genot.

Bij Yeti zijn we fier op de kwalitatieve keuzes die we maken. Wij dachten dat het wel gepast was het hier even met jullie over te hebben.

Smakelijk!