TOP
Les fils à Maman

Les fils à Maman Fils à Maman (Les)

Website contact  Send message
Les fils à Maman is gelegen in hartje Katelijne. Het is een retro restaurant: de stoofschotels op de kaart en de kitscherige inrichting herinneren aan onze kindertijd.

Er was eens… Les fils à Maman

Er was eens Les fils à Maman Nicolas, Julien, Laurent en Alban en hun nicht Audrey: vijf lekkerbekken van de ergste soort (deze die 'een moord zouden plegen' voor een stukje rundvlees, huisgemaakte frieten en chocoladetaart met ijs). Vijf gastronomen, liefhebbers van al wat lekker is. Alle vijf met een nostalgisch gevoel voor de goede keuken van toen ze klein waren, de keuken van hun mama, eenvoudig en smaakvol, de keuken die smaak heeft, de keuken waardoor je trek krijgt... De vijf hadden het lumineuze idee om samen te werken om een warm en sympathiek restaurant te openen in een retro sfeer waar het aangenaam vertoeven en eten is. Het meest ontroerende? Elke eerste dinsdag van de maand nodigen Les fils à Maman hun mama's uit om te koken (ze delen zelfs hetzelfde recept en de geheimpjes om de specialiteit van de dag te bereiden).

Gezellige sfeer

Les fils à Maman, dat is ook een sympathiek kader dat een ommetje waard is: er zijn heel wat kitscherige voorwerpen uit onze kindertijd en muren vol strips en mythische foto's van tv-reeksen zoals Baywatch, Mc Giver... Speciale vermelding voor de decoratie in de toiletten - verrassing! Op de kaart staat alles wat ons in de tijd deed watertanden: kippenuggets gepaneerd met Corn Flakes, mega cheeseburger, dame blanche met chocoladesaus en Nutella, zandkoekje Petits Lu, crème brulée met Carambar karamel…