TOP
Medusa

Medusa Een kleine italiaanse hoek op de Vismet

Website contact  Send message

Ter plekke of om mee te nemen, Medusa biedt u heerlijke typisch Italiaanse producten aan.

Of u nou een nieuwe wijn wilt leren kennen, kwaliteits producten wilt kopen of van uw lunch pauze te profiteren om de huisgemaakte gerechten te beproeven, u zal altijd een goede reden hebben om bij Medusa te stoppen. Delicatessenwinkel en vinotheek, Medusa is de perfecte plek voor fijnproevers.

 

Een Italiaanse delicatessenwinkel

Medusa biedt u de beste producten aan, en heerlijk wijn die u naar Italie laat reizen. U kunt er een selectie koud vlees ontdekken, maar ook Italiaanse kazen en ambachtelijke producten die vanuit heel Italie komen: olijfolie, koffie, pasta, sauzen, Grappa, limoncello en mandarinello, allemaal huisgemaakt.

 

Medusa heeft ook een catering service. Al hun voorbereidingen zullen u laten water tanden! Verse pasta, lasagnes, cannellonis, pizza, arancinis, venkel worst, en het gerecht van de dag wachten u allemaal op.

U kunt ook kaas en vlees plateau’s bestellen voor uw diner’s met vrienden. En als u de smaken van Medusa wilt delen kunt u ook zelf uw kadeau mand maken, met een assortiment van typische producten en een groote keuze wijnen.

 

Medusa is eer dan een delicatessenwinkel

De philosofie van Medusa is ontdekking, relaxing en beproeving… Dus neem vooral uw tijd om hun heerlijke producten te beproeven. Of het nou om een lunch gaat, of een wijnproeverij, uw smaakpapillen zullen u dankbaar zijn.

 

Wat kan beter zijn om de dag goed te eindigen dan een lekker glas wijn met een assortiment kazen en vlees in een prachtige en warme sfeer? Medusa is de ideale plek om nieuwe smaken te ontdekken.