TOP
NEW LIFE - Espace mieux-être

NEW LIFE - Espace mieux-être Uw nieuwe wellness-adres in Brussel

Website contact  Send message
NEW LIFE is meer dan een instituut, het is je wellnesspartner en helpt u om de look te krijgen die bij u past

Betreed een buitengewone ruimte

Het team van NEW LIFE heet u van harte welkom in een prachtig herenhuis, niet ver van het park van Vorst. 400 m2 gewijd aan uw welzijn, in een vertrouwde sfeer, u zult zich er thuis voelen.

De filosofie van NEW LIFE is u dagelijks, stap-voor-stap, te verbeteren op het gebied van uw uiterlijk en de gezondheidspreventie, dit door het verbeteren van de levenshygiëne, stressmanagement en door te werken aan persoonlijke vervulling.
 

1e stap: zorg voor uw huid

NEW LIFE verwelkomt u met een verantwoord welkomshapje. Daarna wordt u helemaal gratis een compleet esthetisch consult aangeboden, met een grondige diagnose om uw verschillende huidvariabelen te meten.

Het team neemt vervolgens de tijd om u alle goede tips te onthullen, zodat u zich beter voelt in uw huid.

Het NEW LIFE-centrum maakt gebruik van de modernste technologieën (ultrasone peeling, sonoforese, hydro-gezichtsbehandeling, zuurstofinfusie, naaldloze mesotherapie, radiogolven, LED-lichtmodulatie ...) en werkt in samenwerking met het medisch-farmaceutische laboratorium Skin Clinic.

De New Skin-programma's van Skin Clinic zijn multi-therapeutische programma's, die speciaal zijn ontwikkeld om effectieve oplossingen te bieden voor elke imperfectie van de huid (onregelmatige huidtextuur, gebrek aan glans, vette huid, acne, littekens, gevoelige huid, cuperose, rosacea, pigmentvlekken, droogheid, rimpels, verslapping, donkere kringen, wallen, ...). U wacht een puur moment van ontspanning, terwijl u uw persoonlijke uitstraling verbetert.

Praktische informatie: er zijn parkeerplaatsen gereserveerd voor klanten.