TOP
Partage Galerie

Partage Galerie Een artistieke en sfeervolle gallerij in het hart van de Marolles

Corona message
Website contact  Send message
Belgische en internationale artisten verzamelen zich in deze vriendelijke en sfeervolle galerij.

Partage Galerie is een project van Michel De Beys, een echte kunstliefhebber. Michel is interieurs architect en wou graag wijn eigen kunstgalerij openen. Door musea en tentoonstellingen te bezoeken is hij bevriend geraakt met meerderen artisten, waarmee hij zijn galerij leven heeft kunnen inblazen.

 

Delen in al zijn vormen

Partage Galerie geeft de kans aan het Brusselse publiek om in contact te komen met internationale artisten. Deze non-profit organisatie geeft de kans aan artisten om zichtzelf te laten kennen door een groot publiek. Soms zijn er wel 15 verschillende artisten in de gallerij. In een prachtige mengeling kunt u er beeldhoudkunst zien, foto’s, schilderijen, enz… Diversiteit blijft een fundamenteel voor dit project.

 

Een keer per jaar opent de galerij haar deuren voor Art Brut, die het werk van mensen met intellectuele handicaps voorstelt. Ze hebben ons zoveel te leren met hun “andere” kijk op de wereld.

 

In de toekomst wil Partage Galerie nog meer events organiseren en zich verder openen voor disciplines die anders zijn dan visuele kunst. Muziek, theater, en nog zoveel meer zouden binnenkort een plaats kunnen vinden in de galerij.

Related Articles