TOP
Wellness Helena

Wellness Helena

Avenue Hélène, 10, 10
1082 Berchem-Sainte-Agathe

Wellness Helena

Website contact  Send message
Wellness Helena is een privé ontspanningsruimte. Ontdek, in het centrum van Sint-Agatha-Berchem, een juweel van welzijn en hydrotherapie, waarvan je met twee, in familieverband of met vrienden kan genieten.

Dit centrum, dat gelegen is rond een groot binnenzwembad van 30°C, een Finse sauna, een hammam en een jacuzzi, heeft alle ingrediënten om je een onvergetelijke ontspannende sessie te (laten) bieden.

Wellness Helena, thermen, aquagym en massages, alleen of in groep

Wellness Helena is de ideale plaats om met je geliefde enkele uurtjes door te brengen, maar je kan er ook terecht om iets te vieren. Er zijn hel wat voorzieningen, zodat je er een romantisch of feestelijk verblijf kan beleven. Zo kan je bijvoorbeeld de thermen voor 2 tot 5 uren huren voor 1 tot 25 perso(o)n(en), inclusief cd-speler, ipod/iphone station, badjassen en badhanddoeken. Je kan er ook een beroep doen op een traiteurservice. Een DJ, dansers en danseressen kunnen je avond opluisteren. Een limousine kan dit alles vervolledigen.

Behalve de spa kan je er ook genieten van een massage of een les aquagym om je geest te ontspannen, je lichaam te verstevigen en je dagdagelijkse spanningen los te laten.

Reserveer bij Wellness Helena en geniet enkele uurtjes in de tropen zonder het Brussels grondgebied te verlaten!