TOP
Wesley's Butcher Shop

Wesley's Butcher Shop Bij Wesley's, « the best of the beast » !

Website contact  Send message
Aan twee passen van het Jubelpark serveert de slager Wesley’s u het allerbeste vlees dat afkomstig is uit de weiden dicht bij Ierland.

Voor echte entrecôte liefhebbers doen de worden “Black Angus” meteen het water naar de mond stijgen! En met reden: het is een van de nobelste runds rassen, dat bekend staat om zijn peterselie-achtige smaak. De Rolls van de steaks. Bij Wesley weet u zeker dat het vlees afkomstig is uit een ambachtelijke boerderij in zuid Ierland, dicht bij Cork. Dit prachtige vlees wordt langzaam gerijpt gedurende vier a acht weken, om het zo zacht en smaakvol mogelijk te maken. “The best of the Best”? Nee, beter: “The best of the Beast”

 

Lam uit Ierland, varken uit de Ardennes

Bij Wesley’s is de kwaliteit ook even belangerijk voor lams- en varkensvlees. De lam en Angus boeren zijn beiden afkomstig uit dezelfde streek in Ierland. Het varkensvlees komt direct uit onze eigen Ardennes, in een openlucht boerderij, en wordt “crackling” verkocht, oftewel met het zwoerd. U kunt het vlees ook in ham en charcuterie vorm vinden, ambachtelijk gemaakt in het atelier van de slager. U proeft, en ziet, het huisgemaakte in alle producten.

 

Bestel en u zal krijgen …

U kunt ook met specifieke bestelling langs, zodanig dat u het perfecte stuk vlees vind voor al uw recepten.