TOP
Abaque Move

Abaque Move Abaque Move

Website contact  Send message
Een verhuis is steeds een grote stap in het leven: een bladzijde die omgedraaid wordt, het begin van een nieuw verhaal... En dat heeft Abaque Move goed begrepen. Deze zaak die gevestigd is in Ukkel, garandeert je een zorgeloze verhuis: van het inpakken van breekbare spullen tot de verhuis naar je nieuwe woning, alles wordt onder handen genomen door

Abaque Move, een ervaren team

Verhuizen rijmt vaak op spanning en ongerustheid. Het geheim om een bijkomende stressaanval te vermijden, dat is het inschakelen van professionele verhuizers. Bij Abaque Move kan je rekenen op ervaren teams waarmee je geen risico loopt op schade aan de vaas van je grootmoeder of aan je zeldzame collectie langspeelplaten. Of je nu enkele meubels moet verhuizen uit een studio of de inboedel van een villa, Abaque Move kan je oplossingen op maat voorstellen aan aantrekkelijke prijzen. Om bijvoorbeeld de kosten van een kleine verhuis te drukken, worden de dozen van meerdere klanten in één vrachtwagen geladen. Vrachtwagens van 40 m3, uitgerust et al he nodige materieel dat nodig is voor een veilig transport: riem, kabel, duivel, noppenfolie, enz.

Abaque Move, lift en gepersonaliseerde service

Abaque Move, dat is ook een service à la carte in functie van je noden. Heb je gewoon hulp nodig om je meubelen op de vijfde verdieping te krijgen? Geen probleem. Doe een beroep op de lift, snel, efficiënt en beschikbaar vanaf 55€. Maar je kan bij Abaque Move ook terecht voor een volledige begeleiding: het uiteen halen, inpakken, verhuizen en opnieuw assembleren van je meubelen. Aarzel niet om een offerte te vragen, de all in pakketten zijn bijzonder interessant. Voor verhuizen naar verre oorden: Abaque Move zorgt voor transport in heel Europa.