Kerstboomophaling

Geschreven door Frédéric Solvel - 04 jan. 2017, 00:00 (Bijwerken: 07 jan. 2020, 11:20)
Kerstboomophaling
Vanavond vieren we de Driekoningen met de koningentaart, het is nu een zekerheid, het kerstseizoen loopt ten einde ... Het is dan de hoogste tijd om uw kerstdecoraties en uzelf weg te doen ga weg ... van je kerstboom!

There's no longer any doubt about it, the holiday period is over. The Magi have reached the manger, and the coloured lights have stopped making your h...

Als je de trotse eigenaar bent van een tuin en je hebt een boom met zijn kluit gekocht, kun je deze altijd opnieuw proberen te planten in je kleine groene paradijs. Je kunt het volgend jaar zeker opgraven om het opnieuw de vreugde van decoraties en het kietelen van slingers te laten weten.

Groen afval

Anders zul je de pot en alle decoraties verwijderen voordat je het op je stoep zet op de dagen van het oogsten van groen afval (1 keer per week volgens de kalender die specifiek is voor je gemeente). Dit is geldig voor het hele grondgebied van het Brussels gewest. Je kunt de beugel verlaten. Voor kunstmatige bomen gaat het echter naar het containerpark, het wordt inderdaad als een omvangrijk huishouden beschouwd.

Elk jaar meldt Bruxelles Propreté dat er tussen de 170 en 200 ton kerstbomen worden geoogst ... de natuurlijke bomen worden vervolgens verpletterd in het recyclagecentrum van Vorst.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]