Sparen

Geschreven door BrusselsLife Team - 23 aug. 2005, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Sparen
Naast de vier grote supermarkten die hoger vermeld werden, zijn er andere banken die gekozen hebben om zich te specialiseren.

Anders gezegd, deze banken bieden niet de diensten aan die andere banken aanbieden, maar richten zich op specifieke diensten, met beter aangepaste producten, en vooral aan aantrekkelijkere voorwaarden. Om een voorbeeld te geven, de Bank J. Van Breda en C° profileert zich als bank van de kleine firma's en de liberale beroepen. Een ander goed adres is de Deutsche bank die niet aarzelt om steeds iets meer te doen voor haar clienteel. Nog anderen spelen de kaart van het sparen. Zo bijvoorbeeld ABN-Amro, Cortal Consors, DHB Bank, Finansbank, Rabobank.be en Robeco Bank die eveneens zeer interessante voorwaarden aanbieden op gebied van het spaarboekje, dat zeer populair is in België. Zonder enig risico, laat dit spaarboekje toe, om gelijk wanneer uw geld op te nemen terwijl ze toch een fiscaal voordeel geven dat niet te verwaarlozen is aangezien de eerste ¤ 1.520 intresten vrij zijn van roerende voorheffing (15%).

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]