Buurt & Winkelcentra

Buurt & Winkelcentra in Brussel

Of het nu in Woluwe is, in Docks of in het centrum, ga winkelen in de stad met uw familie en vrienden. In Neuve street, City 2 of the Docks vind je de multinationale merken. In de Marollen, de wijk Sablon of Chatelain en in de Dansaertstraat draait alles om originaliteit. Winkels lijken niet op elkaar en zetten de aandacht op Belgische merken, die te vaak onbekend of onbewust zijn in Brussel.

Chez Anesti Pitta Grill
Chaussée de Louvain, 922 1140 Evere

Chez Anesti Pitta Grill

Via Roma
Rue de la Venerie, 2, 2 1170 Watermael Boitsfort

London calling
Rue de Dublin 46, de 1050 Bruxelles

Bar Disco Bar

The Kebab House
Rue du Parnasse, 20, 20 1050 Ixelles

Joue de Vache (La)
Avenue d'Auderghem, 50, 50 1040 Etterbeek

Joue de vache (La)

Marmites du Monde (Les)
Rue Saint-Boniface, 4, 4 1050 Ixelles

Sinds enkele maanden is er een nieuwigheid in de bruisende Sint-Bonifatiuswijk in Elsene: Les Marmites du Monde. Een restaurant met accenten uit België en Mauritius, dat verleidt met zijn originaliteit en de bediening met de glimlach. Een combinatie van smaken bij Les Marmites du Monde In de wereldkeuken zijn de recepten uit Mauritius nog niet echt erkend. Nochtans loopt het eiland in de Indische Oceaan over van de smaakvolle zoete en hartige culinaire specialiteiten. Ontdek ze snel bij Les Marmites du Monde. Op de kaart staan...

Hong Loan
Rue du Parnasse, 10, 10 1050 Ixelles

Bon Luxembourg
Rue du Luxembourg, 23, 23 1000 Bruxelles

Brasserie de la Presse
Rue Royale, 100, 100 1000 Bruxelles

Gevestigd in hartje brussel, op een boogscheut van het europees centrum, Brasserie de la Presse verwelkomt u in een indrukwekkend interieur met veel contrasten. Onze chef stelt een klassieke, traditionele en rijke keuken voor. Privé ruimte en kinderspeelhoek. Tevens onbijt, gerechten om te delen, pannenkoeken en wafels.