Ervaar het Europees Parlement als nooit tevoren

Visites & Patrimoine
Geschreven door Donatienne de Vleeschauwer - 20 aug. 2018, 09:30 (Bijwerken: 12 jan. 2022, 04:57)
Ervaar het Europees Parlement als nooit tevoren
Welkom bij het hart van Europa!

Het Europees Parlement is het hart van de Europese democratie. Een bezoek aan de Brusselse campus is een leuk manier om meer te weten te komen over zijn werkzaamheden als spreekbuis van de burgers van de Europese Unie.
 

 

Er is voor ieder wat wils, oud en jong.

In het Parlamentarium kan ja bijleren over op welke manier de Europese Unie jou en je Europese medeburgers beïnvloedt. In het Huis van de Europese geschiedenis neem je een duik in het verleden van Europa en verruim je je blik over onze gemeenschappelijke geschiedenis. Met een bezoek aan de grote vergaderzaal kom je tot meer te weten over de totstandkoming van Europees recht.

Alle activiteiten zijn gratis en kunnen in elk van de 24 officiële talen van de Europese Unie worden gevolgd. Je kan meer informatie terugvinden op de bezoekerswebsite van het Europees Parlement. 

Je kan ook bij het Station Europa Informatiepunt, op het Luxemburgplein, langskomen waar vriendelijk personeel je kan helpen om het meeste uit je bezoek te halen.

 

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels, 02/538.51.49. Template.vat 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]